El projecte ATÒMIUM inclou materials per als quatre cursos de l’ESO, tant en suport paper com digital. Una renovació absoluta d’aquestes nou àrees:

 

 

 

EL PROJECTE

El projecte ATÒMIUM inclou tres peces fonamentals per cada matèria:

● el llibre de l’alumne en paper
● el quadern interactiu per a l’alumne
● la guia didàctica per al docent (en paper i també digital interactiva)

Es tracta d’un projecte basat en el treball de les competències bàsiques, que fomenta l’aprenentatge significatiu i vivencial i l’aplicació del que s’aprèn a les situacions quotidianes. Afavoreix l’autonomia de l’alumne, el treball tant individual com col·laboratiu i l’autoavaluació.

EL QUADERN INTERACTIU

El quadern interactiu és una eina complementària que treu partit de la potència de les TIC com a eina educativa i ajuda els alumnes a millorar la seva competència digital. El quadern s’integra en un entorn virtual d’aprenentatge per poder fer el seguiment del treball dels alumnes. És compatible amb qualsevol EVA que integri el protocol marsupial (moodle de Text-La Galera, Clickedu, Educamos, moodle Àgora, Eleven, Weeras, etc.).

 

LES GUIES DIDÀCTIQUES

Captura de pantalla 2015-05-15 a las 8.44.16

La novetat de les guies didàctiques són les guies interactives, que donen accés de manera fàcil i ràpida a tots els materials i recursos. Permeten projectar el llibre de l’alumne i accedir directament als recursos proposats per a cada pàgina i a les orientacions d’ús o explotació. També s’hi pot accedir a través de la graella de recursos multimèdia, que presenta ordenats per tipus i per unitats tots els recursos (àudios, vídeos, activitats interactives, imatges, simuladors, enllaços d’interès, eines per a programar i avaluar, etc.). Les guies interactives també incorporen eines per a personalitzar les guies amb recursos propis.