Ja fa temps que el web de Text-La Galera conté un espai restringit, l’Àrea d’educadors, des d’on els usuaris registrats poden accedir a recursos i serveis que preparem des de l’editorial per als diferents projectes.

Però darrerament hi hem introduït canvis molt importants que fan que puguem parlar d’una nova Àrea d’educadors. Un dels canvis és en les condicions d’accés. Ara només poden gaudir dels recursos i serveis els docents usuaris dels nostres materials. Els que estan en aquesta situació poden fer una sol·licitud de registre des del web de Text-La Galera.

També hi ha hagut un canvi important en el disseny i l’organització de l’espai, que el fan més atractiu i fàcil d’usar, però el canvi més destacat és el que s’ha fet en l’increment de recursos i en la possibilitat que es dóna a l’usuari a gestionar-los: hi pot afegir recursos propis i pot personalitzar el seu espai de treball.

Des de la nova àrea d’educadors, l’usuari registrat pot:

-Accedir a la seva biblioteca personal, que conté els llibres que fa servir, i veure la fitxa del llibre amb les dades bàsiques.

-Accedir a la guia didàctica interactiva, que conté les orientacions didàctiques i els recursos digitals proposats, als quals es pot accedir també des de la graella que els organitza per unitats i tipus: activitats interactives, imatges, animacions, vídeos, àudios, arxius de suport com programacions de continguts, propostes d’avaluació i controls, solucionaris, materials d’atenció a la diversitat, etc.

Gestionar i organitzar els recursos com vulgui, marcar els preferits o incorporar-ne de propis.

-Comptar amb un servei d’atenció al docent.

Us convidem a conèixer la nova Àrea d’educadors de Text-La Galera, i a registrar-vos-hi si sou docents usuaris dels nostres materials!

 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zMoLD24CpB0]