Aquests són els nou itineraris que hem triat del nostre nou projecte per treballar-los la setmana vinent. Ja saps que al principi de cada itinerari hem preparat unes orientacions i suggeriments perquè puguis adaptar-los i els nens i nenes els puguin fer des de casa.

Així com la setmana passada et comentàvem la relació dels itineraris de llengua amb el Certamen de lectura en veu alta, aquesta setmana et recomanem que consultis els itineraris de medi social de cicle mitjà i superior. Tots dos aprofiten que el 9 de maig se celebra el dia d’Europa per fer les propostes d’activitats.  El de cicle inicial suggereix que els nens i les nenes contactin amb gent gran (avis, àvies, familiars, amics) per conèixer millor com eren les coses abans… Molt adequat en la situació actual!

Tots els itineraris plantegen un petit repte o pregunta setmanal a resoldre i proposen una seqüència didàctica que et pot inspirar. Pots adaptar-los a les propostes que has de preparar per a la nova situació. Et donaran idees, en pots fer servir activitats, pots ajustar, completar o canviar-ne el que vulguis…

ENTRA-HI FENT-HI CLIC A SOBRE. Un cop a dins, pots copiar l’adreça de cada enllaç per compartir aquest material amb teus alumnes. Els itineraris no es poden baixar ni s’hi pot escriure a sobre; els nens i nenes poden llegir i veure les propostes i quan calgui poden escriure amb les seves eines: amb l’ordinador, la llibreta o en fulls que us poden fer arribar amb ajut de les famílies. També poden enregistrar àudios o imatges del que fan.

CICLE INICIAL

CICLE MITJÀ

CICLE SUPERIOR

Si tens temps, et recomanem molt que llegeixis com és el projecte. Podràs aprofitar més els itineraris.

Te l’hem resumit aquí: