Aquests són els nou itineraris que hem triat del nostre nou projecte per treballar-los la setmana vinent. Ja saps que al principi de cada itinerari hem preparat unes orientacions i suggeriments perquè puguis adaptar-los i els nens i nenes els puguin fer des de casa.

Aquesta setmana, t’oferim itineraris de Matemàtiques, Llengua catalana i Coneixement del medi natural dels tres cicles. Tots els itineraris parteixen d’una situació quotidiana, real, i el repte o pregunta que generen aquestes situacions permet que els nens i les nenes treballin continguts curriculars competencialment. Això sí: la situació actual fa que calgui una adaptació. Et donem orientacions per fer l’itinerari des de casa, però tu pots ajustar, completar o canviar el que vulguis.

ENTRA-HI FENT-HI CLIC A SOBRE. Un cop a dins, pots copiar l’adreça de cada enllaç per compartir aquest material amb teus alumnes. Els itineraris no es poden baixar ni s’hi pot escriure a sobre; els nens i nenes poden llegir i veure les propostes i quan calgui poden escriure amb les seves eines: amb l’ordinador, la llibreta o en fulls que us poden fer arribar amb ajut de les famílies. També poden enregistrar àudios o imatges del que fan.

CICLE INICIAL

CICLE MITJÀ

CICLE SUPERIOR

Encara no coneixes el nostre nou projecte? Et recomanem molt que en llegeixis les característiques metodològiques més importants. Podràs aprofitar més els itineraris.

Te l’hem resumit aquí: