Acabem un nou curs, i és ben clar que aquest no ha estat un curs qualsevol. Cada any és diferent, i tots presenten les seves peculiaritats, dificultats i oportunitats, però el 2017-18 serà sens dubte un curs recordat durant molt de temps, en el qual l’escola i els docents han tingut un protagonisme que no han buscat i que haurien preferit no tenir.

Des de Text-laGalera renovem el nostre compromís amb l’escola i el model educatiu catalans, garantia del manteniment d’una societat plural i diversa i dels principis de la convivència i la igualtat d’oportunitats.

Pel que fa estrictament a la nostra feina, també ha estat un curs diferent. En el nostre afany per acompanyar les escoles i els docents en el procés de canvi i millora en què ens trobem immersos els que formem part de la comunitat educativa (altrament dit procés d’innovació), hem preparat materials amb un plantejament i un abast nous. I n’estem molt contents perquè creiem que responen al que preteníem i al que hem buscat sempre: elaborar, juntament amb els docents i pensant en ells, els alumnes i les famílies, eines adequades, versàtils, flexibles i potents. Entre altres novetats, aquest any voldríem destacar aquestes especialment:

-Col·lecció Fem-ho per projectes, amb una guia didàctica molt potent. Vegeu-ne una presentació i guia d’ús.

-Col·lecció Tot Tallers, que facilita el treball i l’avaluació de les competències bàsiques per àmbits i dimensions i presenta els continguts en sessions setmanals.

Hem fet altres materials i hem seguit l’actualitat i el pols educatiu del país, amb voluntat de servei però sobretot per la nostra vocació d’educadors.

Esperem retrobar-nos el curs que ve, que tingueu molt bon estiu!

Xavier Carrasco
Director editorial
Text-laGalera
comunicacio@enciclopedia.cat