Amb motiu de la celebració de l’Any Pompeu Fabra, que commemora els 150 anys del naixement del cèlebre gramàtic i lexicògraf, s’han organitzat i es van celebrant una gran quantitat d’actes per tot el país (conferències, exposicions, visites, presentacions…). També s’han publicat diversos materials i recursos de tota mena, entre ells recursos didàctics.

Des de Text-laGalera ens hem volgut adherir a la celebració i hem preparat una proposta didàctica que hem elaborat expressament per a l’ocasió: la Cacera del tresor Qui era Pompeu Fabra?. Es tracta d’un recurs en línia adreçat als centres de primària i secundària i pensat especialment per als alumnes de cicle superior i 1r i 2n d’ESO.

La Cacera del tresor Qui era Pompeu Fabra? pretén acostar el personatge als alumnes i que adquireixin uns coneixements bàsics sobre la seva vida i la seva obra. S’hi proposen un seguit d’activitats que es complementen amb un joc de kahoot i una avaluació finals.

Us animem a conèixer la proposta i també la resta d’activitats que es van afegint dia a dia a l’agenda del web de l’Any Pompeu Fabra 2018.