Primària

  • Digital primaria

Primària

Guies interactives
Guies interactives

Guies interactives per a l'Educació primària (TRAM 2.0)

Amb les GUIES INTERACTIVES TRAM 2.0 podreu treballar les TAC a l'aula. Les guies contenen activitats interactives, vídeos, galeries d'imatges, pòsters, arxius de so, dictats, enllaços interessants, eines per a programar i per a avaluar... Són molt completes i fàcils de fer servir. Una manera senzilla d'incorporar les TAC a l'aula.

Primària

Índex
Índex

Quaderns interactius per al Cicle superior de primària (TRAM 2.0)

Amb els QUADERNS INTERACTIUS TRAM 2.0, els alumnes aprendran els continguts de manera eficaç, individualment i fent servir recursos digitals.

Contenen moltes activitats interactives, algunes amb control de temps, dictats o activitats de càlcul mental, informacions complementàries, recursos multimèdia, tècniques de treball, cerques directes al diccionari escolar... Motiven els alumnes per a l'aprenentatge i els ajuden a millorar la seva autonomia personal.

 

Primària

Índex
Índex

Activitats interactives d'ortografia: ORTOCLIC

Les activitats interactives ORTOCLIC estan pensades per a millorar l'ortografia. Formen part del projecte Ortogrup, uns quaderns que treballen diferents aspectes de la correcció ortogràfica. Igual que les activitats lectoclic, s'ordenen per nivells de dificultat i continguts: taronja, blau, groc, verd, vermell i lila.

El projecte inclou també dictats enregistrats i làmines de memòria visual projectables.

Primària

Índex
Índex

Activitats interactives d'eficàcia lectora: LECTOCLIC

Les activitats interactives LECTOCLIC ajuden els alumnes a millorar la velocitat i la comprensió lectores. Són una part bàsica dels quaderns d'estratègies lectores Lectogrup. Estan classificades per cursos i estratègies. Hi ha sis nivells: taronja, blau, groc, verd, vermell i lila.

El projecte inclou làmines de gimnàstica ocular projectables.

 

 

Primària

Menú
Menú

Pissarres actives Coneixement del medi Cicle superior (TRAM)

Arxiu multimèdia vinculat als llibres de text que permet al professorat enriquir les seves classes amb recursos digitals. Aquest arxiu està format per dos apartats interrelacionats: un llibre interactiu i una pissarra activa. El llibre interactiu, estructurat en unitats, permet treballar els continguts de l'àrea, enllaçar a diferents mèdies que complementen l'aprenentatge i fer activitats interactives. La pissarra activa s'organitza en tres grans blocs que engloben els continguts de l'àrea. De fàcil navegació, permet visualitzar tots els continguts a partir de mapes de conceptes i ampliar-los amb fotografies, animacions i vídeos.

Primària

Menú 1r
Menú 1r

Recursos digitals Cicle inicial (TRAM)

Recursos multimèdia i interactius de totes les àrees educatives del projecte TRAM pensats per a treballar a l'aula, amb l'ordinador i amb la PDI. Vinculats a cada una de les unitats didàctiques, proposen una gran varietat d'activitats interactives, d'ampliació i de reforç, galeries d'imatges, àudios, pòsters i làmines de treball oral i col·lectiu, enllaços i una secció pensada per què cada mestre o mestra pugui afegir els seus propis materials. En aquests recursos, també s'hi inclouen el llibre de l'alumne digitalitzat, la guia didàctica de curs i de cada una de les unitats i les programacions detallades en word per a poder personalitzar-les.